14.4.07

LA NIT DELS BANDOLERS


LA NIT DELS BANDOLERS - UNA HISTÒRIA DE SANT BOI
Dramatúrgia de Pau Miró i Martí Torras
Direcció artística - Martí Torras
Avui mateix a aquesta hora s'hauria d'haver estrenat l'espectacle de "La nit dels Bandolers" que des de fa dos mesos estic muntant amb entitats i gent de Sant Boi.
Finalment l'espectacle s'ha aplaçat per raons òbvies ( el mal temps ) fins al proper divendres 20 d'abril a les 11h.
Aquest projecte que neix des de l'Ajuntament de Sant Boi i la Diputació de Barcelona, ha treballat durant aquests quatre últims mesos, la cohessió social entre les diferents entitats i companyies amateurs de Sant Boi, i ha incorporat la presència d'altres col·lectius: Les dues colles de diables, les dues escoles de Música ( Moderna i Clàssica ), membres de tres corals diferents, les tres colles de timbalers, els trabucaires, a més de particulars.
S'han realitzat tallers de commedia dell'arte, esgrima i vestuari, i durant aquests dos últims mesos hem assajat l'espectacle, que va ser concebut a mitges amb en Pau Miró.
L'espectacle, amb música en directe, amb pirotècnia, cinc espais de representació, un amb grues i tirolina inclosa, ve a ser com un espectacle de carrer tipus inauguració de la Fira de Tàrrega però amb gent no professional.
He de dir que he disfrutat molt amb la il·lusió que hi ha posat la gent de Sant Boi amb aquest projecte, i que ha estat un plaer treballar amb ells, la Isabel, en Francesc, la Mariona, el Carles, la Rosa, la Susagna, en Lluis, la Mònica, el Toni, i tots els demés membres de l'elenc artístic.
Si podeu, no dubteu a venir. Quan una cosa es fa amb tanta empenta, val la pena, encara que només sigui per la de la gent.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Uff, quant de temps sense sapiguer res de la teva vida! I ara per casualitat i posant no sé quina paraula al google m'he trobat amb el teu espai! M'alegro moltissim de que et vagin tan bé les coses, i fins i tot m'ha semblat llegir que estàs a l'institut del teatre. Quina enveja!! :D

Un peto molt fort.

MARTINAZZO dijo...

Efectivament. Tan sols una pregunta...Qui ets??? Així també em puc alegrar de saber més coses de tu...

Petonassus
Martí

Anónimo dijo...

Tens raó no m'he presentat jaja! Potser si et dic que una vegada no vaig tenir cap, i un altre vaig confondre una corda per una serp puguis sapiguer-ho!!

Un petó.

MARTINAZZO dijo...

Suposo que si que sé qui ets, i si és veritat que tenies un tío en America, estaria bé que em donessis més referències sobre tu...
Petonassus
Martí

Anónimo dijo...

Ara per tot demanen referències, jaja! Et deixo la meva adreça: aldorablog@hotmail.com

Un petó!

Anónimo dijo...

Muy buena la obra. Fue divertida.