25.11.07

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 07-08 A L'INSTITUT DEL TEATRE



Descobriment de la placa en homenatge a Adrià Gual

El dilluns 29 d’octubre va tenir lloc l’acte d’inauguració del curs acadèmic de l’Institut del Teatre, que enguany dedicava un homenatge a la figura d’Adrià Gual, fundador de l’Institut.

El Teatre Ovidi Montllor va acollir la lliçó inaugural a càrrec del filòsof i escriptor Rafael Argullol i les paraules de Celestino Corbacho, President de la Diputació de Barcelona i de la Junta de l’Institut del Teatre, i de Jordi Font, director general del centre.

A mi em van encarregar de dirigir tot l'acte, i va ser un bon test de cara a poder fer de mestre de cerimònies d'aquests tipus d'actes en els quals el protocol acaba per avorrir-te. Tanmateix i com podeu veure a les fotos la cosa va quedar molt bé: les llums, el muntatge i sobretot, l'actuació en honor a Adrià Gual de l'Ignasi Guasch i la Míriam, a més dels Dei Furbi.
A l'Avui ens van posar aquesta foto de la mítica Escurriola amb l'avi Gual.


Dos exalumnes de l'Institut del Teatre, juntament amb la companyia Dei Furbi, van homenatjar ahir Adrià Gual en l'obertura del curs 2007-2008 de l'escola d'art dramàtic. Els actes, engegats amb una conferència de Rafael Argullol, van culminar amb el descobriment d'una placa dissenyada per Iago Pericot a partir d'una il·lustració de l'homenatjat

Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 42. Dimarts, 30 d'octubre del 2007

No hay comentarios: