23.9.06

AUTORETRAT III


Off de vinyetes...també faig teatre:

El dilluns 30 i el dimarts 31 d'octubre estrenem amb actors i actrius de l'IT un espectacle que he escrit i dirigit: AUTORETRAT III
Les funcions es faran aquests dos dies, a les 20,30 aprox. al Teatreneu, al barri de Gràcia de Barcelona : www.teatreneu.com

El text d' AUTORETRAT III ha estat premiat amb el Premi de Teatre Breu Estrena't de la Universitat Pompeu Fabra i ha estat seleccionat per a la Mostra de Teatre de Barcelona, en la seva programació .

AUTORETRAT III
Un jove pintor rep l’encàrrec de pintar-se un autoretrat. El quadre és admirat arreu. Tothom parla del talent de l’artista. Ell però es qüestiona l’autenticitat del seu art a través d’un recorregut per diferents etapes de la seva carrera artística.
El seu autoretrat és un llenç pintat completament de negre amb un tall vertical al mig que esquinça el quadre. És innat el talent? Existeix el talent o només cal saber vendre la moto al millor postor?
Autoretrat III especula sobre tot allò que envolta el món de l’art, tot i que és extrapolable a d’altres disciplines artístiques com la música, la literatura i el propi teatre.


FITXA ARTÍSTICA

Amb Albert Mora, Anna Gras, Maria Gràcia Cornellà, Miquel Quer, Elisabet Manté, Dusan Tomic, Alba Pujol, Anna Lluch, Jana de Sande, Gerard Cabarrocas i Martí Torras .

DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA –Martí Torras Mayneris
ESCENOGRAFIA – La Forja del Vallès
REGIDORIA –Iris Cortavitarte
SO –Marc Artigau
LLUMS –Enric Planas


M'agradaria poder comptar amb la vostrapresència algun d'aquests dos dies.
Us aviso amb temps per si voleu reservar dates. De totes maneres la setmana abans rebreu un mail recordatori. Molts petonassus!!
Martí

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo ja he vist aquesta obra i està molt bé. És molt divertida!! Us la recomano a tots. Mal m'està dir-ho... però és així!!
Visca el teatre!

MARTINAZZO dijo...

Moltes gràcies per el comment.
Sí, no està malament, he he.
Els actors estan molt bé.
Què voleu que digui!!!
Martí

LALO PLATA dijo...

Allà hi serem company!!